Don Jones, die diende als jeugdpastor van de kerk toen Clinton

Posted in: Uncategorized- Aug 22, 2013 Comments Off on Don Jones, die diende als jeugdpastor van de kerk toen Clinton

Clinton vond geloof in het land van Lincoln

De Democratische presidentiële race is gebaseerd op twee senatoren met roots moncler heren in de staat Illinois. En hoewel Barack Obama niet in de staat werd geboren, moncler jassen heren sale was het in het land Lincoln dat zowel hij als Hillary Clinton moncler sale hun moncler jas heren connectie met geloof vonden.

Obama vond religie 2018 moncler toen hij halverwege de moncler jassen heren twintig was, nadat hij in de jaren tachtig moncler dames naar Chicago verhuisde. Als organisator van de gemeenschap in de depressieve zuidkant van moncler jassen dames sale de stad, begon Obama diensten bij te wonen in de Trinity United Church of Christ, een zwarte ‘megakerk’ die de nadruk legt op zwarte zelfredzaamheid en www.moncleroutlet.nl dienstverlening aan moncler jassen de gemeenschap De titel van Obama’s recente bestseller, The Audacity of Hope komt uit een preek van de pastoor van die kerk, de Eerwaarde Jeremiah moncler jas outlet Wright Jr.

Melissa Harris Lacewell, een universitair hoofddocent politiek en Afrikaans-Amerikaanse studies aan de universiteit van Princeton, aanbad met Obama en zijn familie toen ze in Chicago woonde. Harris Lacewell zegt dat moncler outlet de boodschap van de kerk mensen naar het geloof heeft getrokken.

‘Ik vermoed dat het precies die boodschap moncleroutlet was:’ Je bent goed moncler outlet sale genoeg, God houdt van je, en als je moncler jassen outlet moncler antwerpen je liefde tot God wilt tonen, dan ben je verantwoordelijk voor je medemensen en -vrouwen moncler jas dames sale ‘, dat moncler jas dames was het aantrekkelijke ding dat uiteindelijk leidde Barack Obama ertoe om zich daadwerkelijk bij een kerk aan te sluiten, ‘zegt ze.

In de overwegend moncler nederland witte buitenwijk Park Ridge, in het noordwesten van Chicago, groeide Clinton op als actief lid van de First United Methodist Church van de stad.

‘Zij is een van de meest toegewijde christenen die ik ken,’ zei Eerw. Don Jones, die diende als jeugdpastor van de kerk toen Clinton in de jaren moncler jassen dames zestig aanwezig was.

‘Er is een voortdurende discussie in haar leven over de zorg voor de armen, voor de minder bevoorrechten, en haar poging om een ​​rol te spelen bij het bereiken van sociale rechtvaardigheid,’ zei hij.

Op 14-jarige leeftijd vormde Clinton de ‘kinderoppasbrigade’ om voor de kinderen van migrerende landarbeiders moncleroutlet.nl te zorgen die moncler jas heren sale geen andere opties voor kinderopvang hadden, zei Jones. In eerdere moncler jas sale opmerkingen heeft Clinton gezegd dat Jones haar enorm inspireerde door haar mee te nemen om de Eerwaarde Martin Luther King Jr. in 1963 aan de zuidkant van Chicago te spreken. Zowel Clinton als Obama noemen King als een leidende moncler uitverkoop bron van inspiratie in hun leven.

Comments are closed.